Want your
own Fotopage?







 
Najah's Collection

By: Najah Faisal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Nov-2008 02:43 Email | Share | | Bookmark
INFO...

SALAM BUAT PARA PELANGGAN YANG DIHORMATI,

WEB INI DI TUTUP SEMENTARA ...

AKAN DIBUKA SEMULA PADA JAN 2009 DENGAN DESIGN TERBARU DAN LEBIH MENARIK. NANTIKAN !!


Thursday, 26-Jul-2007 11:48 Email | Share | | Bookmark
Another Gelang Inai

kod 110
kod 111
kod 112
View all 4 photos...
Alhamdulillah... kalini banyak tempahan untuk gelang inai sejak dipromosikan hampir sebulan. Promosi RM45 sudah tamat.huhu...

Ada nak order? RM55 sahaja with free postage!!


Friday, 22-Jun-2007 10:03 Email | Share | | Bookmark
New Collections

gelang inai- kod:107 (RM 45)
shot dekat2
gelang inai-kod: 108 (RM 45)
View all 16 photos...
Alhamdulillah, dapat belajar buat kristal inai dalam masa 2 hari. Susah juga sebab takde guru, belajar dari sample. tengok sample, try buat. mula2 pening juga. Bila dah dapat skill tu, alhamdulillah sampai 3 gelang dibuatnya.hehe.
gelang inai paling murah dijual, tapi nak buat perlu amik masa pula. memandangkan buat gelang ni salah satu hobi. Saya jadi tak kisah membuatnya


sesiapa ingin menempah, sila emel; salju79@yahoo.com, atau sms ke 012 5735856, beritahu warna apa yang anda minati dan ukuran tangan anda.







Wednesday, 30-May-2007 02:04 Email | Share | | Bookmark
update! update! here I am ...

code: 091 (RM80)-black block
code: 093 (RM80)-crystal ice
code: 095 (RM95)-new arrival
View all 6 photos...
aduh dah lama betul tak update fotopages ni. Agak sibuk kebelakangan ni dengan bisnes off line (luar internet ler). Membuat promosi tshirt labuh dan buku di sana sini.
Kebetulan pula bulan lepas accident. Patah tgn pula saye ni.huhu. thanks to kak Pidah kerana tolong ikatkan gelang kristal yg ditempah sepanjang saya sakit dan tangan masih bersimen ni.
ok... there we go....

offer this JUNE! (for all bracelet in this fotopages)
- get 15% discount for 2 bracelets or more
- free postage ( pos ekspress/skynet courier) (Sem Malaysia)


Friday, 9-Mar-2007 01:49 Email | Share | | Bookmark
small bicone

code:084
sempat buatkan utk di pakai kenuri kawen sahabat Ahad ni
berminat? sms me: 012-5735856
RM 110 (small bicone)
RM 145 (medium bicone)

*free postage!


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net